Közös és saját programjaink

Tündértánc - Nyári nomád alkotós/lélekröptető elvonulás nőknek

2019. júl. 29. - aug. 2.

(hétfő - péntek)

Szólád

Részletekért görgess lejjebb!

Belső utazás Ibolyával

www.magamba.hu

Művészetterápia Ágival

www.szinrelepo.com

Tündértánc 

❈Nyári nomád alkotós/lélekröptető elvonulás nőknek Szóládon

2019. júl. 29. -aug. 2.

(hétfő-péntek)

Létszám: 8-10 fő

    Ára: 40.000 Ft

Illusztráció:  Beverly Ash Gilbert

természet - alkotás - szabadság - kapcsolódás - nőiség - vágyak - célok - erők - gyökerek - közösség - spiritualitás

Kiknek szól az elvonulás...

Ha te is normális vagy, és  nem hiszel abban, hogy a fákban tündérek lakoznak, akkor ezt a programot NEM neked találtuk ki. 

Ha viszont szívesen engeded el magad mindenféle spontán bolondságnak és boldogságnak... akkor bizony NEKED való ez a hely. 


Mire is számíts...

Kiszabadulásra, lelassulásra, alkotásra, együttlétre, jólesőségre, lavórban fürdésre, sátorban vagy közös szobában matracon alvásra, tűzön főzésre, nap végi balatoni csobbanásra.

Szénaboglyás-madaras-tölgyfás-akácárnyas-szellőjárós-gyertyalángos-varázsolós-csillagoségboltos-nevetős-megosztós-nőiségbenáramlós-alkotós-gyümölcsevős-napsugaras JÓSÁGRA!

Nekünk a nyár a szabadság, a röppenő energiák ideje. Ezért nem begubozós, elmélyülős csoportozással várunk most, hanem a természet ritmusára hangolt, laza, könnyű együttléttel. Úgyis mindenki hozza a saját történetét, bármit csinálunk is, magaddal fogsz találkozni benne. Ezt megtámogatandó alkotni fogunk. Kicsit vagy nagyot, kettő vagy sok dimenzióst... amit kívánsz, amiből szeretnéd. Segítünk megtalálni azt a bizonyos fában lakó tündért. Vagy boszorkát, vagy amit épp akarsz...

Inspiráljuk egymást, megosztjuk a bennünk zajló folyamatokat a természetesség és spontaneitás jegyében. Női körben, biztonságban. 

Mit ajánlunk?

Gondold át, mi az, ami foglalkoztat? Mi az, ami felé szeretnél haladni? Mi az, ami utadat állja? Fogalmazz meg egy szándékot, kérést, vagy imát ezzel kapcsolatban. És csak engedd, hogy ez a mélyről jövő szándék, a környezet, a mindennapokból való kiszakadás, a megengedő női kör, az alkotásban testet öltő energiák segítsenek meghallani a szívhangodat. 

Ott leszünk egymásnak. Magunknak.Az időről...

Az időt szüneteltetjük. Egyfajta idő lesz csak, a MOST.


Összességében ha eljössz, számíthatsz rá, hogy a következő "életadó" dolgokkal kerülhetsz (újra) szorosabb kapcsolatba:

Tested jezéseinek érzékelésével - ha elálmosodsz alszol, ha megszomjazol iszol, ha megéhezel eszel. Kis dolognak tűnik, de jó dolog. :)

Földdel a talpad alatt, pillangóval a válladon, szellő testvérrel a hajadban, égbolttal a fejed fölött, tágassággal körötted.

Kreativitásoddal, teremtéseddel, szépséggel, a két kezed munkájának örömével.

A másik és sajátmagad sokszínűségével és hasonlatosságaival.

Érzésekkel. Ilyennel is, olyannal is. 

És örömmel és hálával.


Sokat ígérünk? Mert sokat ígér az élet. Minden pici részletében. Egyszerűen és bőségesen.

ide megyünk...

Szállás: Szóládon. Pontosabban kint az erdő és rét határán, egy tornácos vályogházban. A legközelebbi lakott ház kb. 1 km-re van.

A körülményeket nomádnak nevezhetjük. Hogy ez mit jelent? Vizet vagy a kútból húzunk, vagy kannában hozunk a faluból. Aludni lehet sátorban, a szabad ég alatt, vagy a ház szobáiban matracokon. Főzni közösen, tűzön fogunk, az ételeket a pincében hűtjük. Fürdeni lavórban, kanna vízből és a Balatonban lehet.

Ellátás: napi 3x-i étkezés. A beszerzést mi intézzük, de főzőcskézni közösen fogunk. Nassolni valót (pincehidegen tárolhatót) pedig hozzatok ti ;)

Résztvevők száma: 8-10 fő

A program ára 40.000 Ft. (Az ár a szállást, az ellátást, a felhasznált művészeti alapanyagokat és kettőnk tiszteletdíját is tartalmazza.)

Jelentkezési határidő: 2019. július 21.

A foglalás az összeg felének előre utalásával történik. (Részletek, kérdésre válaszok emailben érkeznek.)

Lemondás esetén a foglalót csak akkor tudjuk visszatéríteni, ha a program elmarad, vagy a helyetekre sikerül valaki mást találnunk.

Jelentkezés: Soós Áginál, szinrelepo@gmail.com, vagy akár a lenti űrlapon.


                                                                                                                           Mi ott leszünk. Te jössz?