Közös és saját programjaink

Sötétben látó - 

Szívhang elvonulás nőknek

2019. okt. 24-27.

(csütörtök estétől - vasárnap délutánig)

Bakonybél

Részletekért görgess lejjebb!

Belső utazás Ibolyával

www.magamba.hu


Művészetterápia Ágival

www.szinrelepo.com

❈ Sötétben látó ❈

Őszi, "befelé induló" elvonulás nőknek 

2019. október 24-27.

(csütörtök estétől vasárnap délutánig)

Létszám: 8-10 fő

Ára: 75.000Ft

Helyszín: Bakonybél

(Illusztráció: Domján Ibolya)

bátorság - biztonság - kíváncsiság -árnyék - támogatás - megtartás - szembesülés - ráismerés - elfogadás - átölelés 

Kiknek szól az elvonulás... 

  • Azoknak, akik úgy érzik, bele-belefutnak ugyanabba az akadályba. Talán mert nem látják a fától az erdőt. De szeretnék.
  • Azoknak, akik kíváncsiak rá, hogyan lehet ugyanarra a képre másképp tekinteni. És játszásiból - mondjuk úgy kísérleti jelleggel - hajlandók ezt ki is próbálni.
  • Azoknak, akik vakfoltokat vágynak bevilágítani. Akik pont 4 napi munkával nagyobb fényességet bocsátanának a láthatatlan részeikre. 
  • Akik szívesen látnának a sötétjeikben is.
  • (Ja, és azoknak, akik a "sötétben látó"-t sötétnek látszónak vagy sötéten látónak olvasták... Nekik szerintünk kifejezetten ott a helyük ;))

Miért jó egy ilyen elvonulás?

Mert van az úgy, hogy pont mi nem látjuk, hogy mit nem látunk. A szögletességeinket vagy épp a kontúrtalanságunkat. Mert annyira a magunkénak érezzük. Vagy mert fel sem merül, hogy van más lehetőség. Hogy lehet másképp. Hogy lehet bárhogy.

Márpedig a választás lehetősége felszabadító. Bár jár vele felelősség, de öröm is. Minél kevesebb a kényszer, a berögzültség, annál inkább élhetjük azt a magunkat, akit mi választunk. 

Érdemes hát tisztábban látni. És azt leginkább a sötétjeinkben nehéz megtennünk. Találkozni a félelmetessel, vagy szégyenletessel, fájdalmassal vagy elfeledettel. De érdemes. Hogy eldönthessük, kell-e még nekünk.

Ehhez bátorság kell. Szándék kell. Csönd kell. Biztonság kell. És egy út befelé, hogy "hazatérhess".

Mire is számíts... 

Puha fészekre. Női körre. Megosztásra. Megismerésre. Alkotásra. Ránézésre. Kipróbálásra. Beszélgetésre. Meghallgatásra. Ölelésre. Sírásra. Nevetésre. Kintre. Bentre.

Lehet óvatosan. Lehet visszafogottan. Lehet bátran. Lehet bevállalósan. Lehet vakmerőn. Lehet merengőn. Lehet türelmetlenül. Lehet esetlenül. Lehet konokul. Lehet pimaszul. Lehet könnyedén. Lehet komolyan. Lehet dühösen. Lehet viccesen.

Hogy mit csinálni? Lenni. Magaddal, feladatokkal, egymással. Ahogy vagy, úgy. Ami veled van, azzal.

Kicsit konkrétabban?

A három és fél nap során célzatos és változatos feladatokat, heyzeteket kínálunk fel Neked, amelyben lehetőséged lesz önmagadat és egy-egy kiemelt oldaladat jobban megfigyelni, szemügyre venni, formálni. Lesznek közös és egyéni idők, vezetett meditációk és imaginációk, megbeszélős-, alkotós-, mozgásos aktivitások. Használjuk a természet ajándékait, a művészet kifejezőerejét, a jelenlét, a testünk, az érzékeink, a csend csodáit. Rád szabott feladatokkal, lelki folyamataidhoz illeszkedő esetleges belső utazással (erről többet Ibolya honlapján: www.magamba.hu) támogatunk Téged a megtalált ösvényeden való haladásban és a megerősödésben.

Összességében...

a magadra szánt és magaddal töltött intenzív idő eredményeképp nagy valószínűséggel számíthatsz rá, hogy a következő "életadó" dolgokkal kerülsz (újra) szorosabb kapcsolatba:

téli álmot alvó intuíciók,

elfojtott érzések, 

elfelejtett álmok,

fájdalmas emlékek, 

visszatartott erők és energiák,

gyümölcsöző szív-bőség,

szépséges teremtés,

lüktető élet, 

szárnyaló szabadság, 

kedv, abból mindenféle.

Tudnivalók

Az elvonulás ára: 75.000 Ft 

(Az ár a szállást 3 éjszakára, a napi 3x-i étkezést, a felhasznált művészeti anyagokat és kettőnk tiszteletdíját is tartalmazza.)

Szállás: Bakonybél - Szentkereszty Vendégház www.szentkeresztyhaz.hu

Ellátás: napi 3-szori étkezés, valamint mindig elérhető gyümölcs és tea.  

Jelentkezési határidő: Október 10.

Résztvevők száma: 8-10 fő

(Érdemes sietni, mert a helyek fogynak!)


Jelentkezés Soós Áginál a szinrelepo@gmail.com e-mail címen, vagy akár a lenti űrlapon.

A foglalás az összeg felének előreutalásával történik. (Részletek, kérdésekre válaszok emailben érkeznek.)

Lemondás esetén foglalót visszafizetni csak akkor tudunk, ha a program elmarad, vagy sikerül a helyetekre valaki mást találnunk.

Várunk Téged is szeretettel!